Távvezérlésű bontórobotjaink a bontógépek piacvezetői. Jellemzőjük a nagy teljesítmény, az alacsony tömeg és a funkcionális kivitel. Egyértelmű választás olyan felhasználók számára, akik jól manőverezhető, de mégis nagy teljesítményű, stabil gépet keresnek, nagy hatótávolsággal. DXR gépeink korszerű és könnyen használható távvezérlővel vannak ellátva, ami páratlan felhasználóbarát megoldásokkal és jól átgondolt kivitellel büszkélkedhet. Mindez a tapasztalatunkkal, szakmai tudásunkkal és globális jelenlétünkkel ötvözve azt jelenti, hogy Ön biztosra veheti a könnyen elérhető és kompetens szervizt és támogatást.

 

 

A Husqvarna bontórobotok termékcsaládjába öt alapvető modell tartozik, a 15 kW-os DXR 140-től kezdve, ami 360°-ban forgó karral rendelkezik, a 22 kW-os DXR 310-ig, ami teleszkópos karral van szerelve. A robotok tömege 985 kg és 2020 kg között van. A funkciócsomagok segítségével a DXR termékcsalád összesen 17 különböző változattá bővíthető. A maximális termelékenység érdekében válassza a munkájához optimális konfigurációt.

Kompakt, sokoldalú, biztonságos!

Bontórobotjaink rendkívül sokoldalúak. A számos kiegészítő szerszámmal és tartozékkal rendelkező Husqvarna DXR gépek igen hasznosak és hatékonyak a nehéz és veszélyes munkákhoz építkezéseknél és felújításoknál: törés, vésés, zúzás, nyírás, ásás, lapátolás. Ön dönti el, hogy mire használja.

 

 

A keskeny kivitelnek köszönhetően a gép átfér a standard ajtónyílásokon. Az alacsony magasságnak köszönhetően munka közben jól át lehet látni a gép fölött, így hatékonyabb és biztonságosabb a működtetése, továbbá alacsonyabban van a gép súlypontja. A támasztótalpak extra széles fesztávval bírnak, így kiváló stabilitást és magas teherbírást biztosítanak.

A Husqvarna DXR távvezérlője a piacon kapható egyik legkorszerűbb és legkönnyebben kezelhető modell, amely egyedi módon egyesíti magában a felhasználóbarát és az alaposan átgondolt kivitelt. Segítségével a gép minden művelete egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan vezérelhető. A vezérlőegység 3,5 colos színes képernyővel van ellátva, ami könnyen leolvasható.

Távvezérlésű bontórobotjaink nem csak biztonságosak, hanem több ember munkáját is elvégzik, így rendkívül termelékenyek. Ezek a gépek magas teljesítmény/tömeg aránnyal bírnak. Az intelligens funkcióknak, innovatív mérnöki megoldásoknak és csúcs modern technológiának köszönhetően könnyű kezelni őket. Gyorsan pozícionálhatók és időigényes előkészületek nélkül készen állnak a munkavégzésre.