„Igen, meg tudjuk csinálni!” – a gyakori válasz a munkafelmérések után, ha egy DXR van mögötted. Amíg van áram, a DXR megy – akár lépcsőn kell másznia, teherlifteznie, vagy épp egy daru kampóján lógnia – és teszi a dolgát.

 

Husqvarna DXR alkalmazási területei

A DXR gépek képesek keskeny nyílásokon bemászni, vagy alacsony réseken magukat összehúzva áthaladni úgy, hogy mindeközben a kezelő biztonságos távolságban, kényelmesen áll.

Bontórobotunk ideális olyan munkákra, ahol a szerkezetnek csak egy részét kell eltávolítani, például lépcsőknél, ahol precizitás szükséges, hogy a szerkezet többi része ne sérüljön meg. A DXR segítségével bonthatók nehéz betonszerkezetek, tégla vagy acél, továbbá olyan helyeken is lehet használni, ahol kerülni kell a zajt és a rázkódást, például kórházakban, szállodákban és laboratóriumokban.

A Husqvarna DXR különleges igények teljesítésére is alkalmas. Olyan feladatok elvégzésére is képes, mint a cementégető kemencék bontása, olvasztó tégelyek salaktalanítása acélművekben, vagy csővezetékek eltávolítása vegyiparban és az atomerőművekben.

Jelenleg kapható legfejlettebb bontórobotunk a Husqvarna DXR 300 – tekintse meg ERRE a linkre kattintva!

 

DXR – a sokoldalú eszköz

Emelhetőség: Az alacsony súly és a vékony kialakítás lehetővé teszi a DXR szállítását az emeletek között bizonyos lifteken. Ha daruzni kell, a DXR alvázán több, kényelmesen elérhető akasztóhorog található.

Erőforrás: Ha falvágóra, vagy magfúróra van szükség a feladat befejezéséhez, a DXR használható erőforrásként a hidraulikus gépekhez.

Lépcsőzés: Nincs daru, vagy lift? Semmi gond! A Husqvarna DXR tökéletesen alkalmas lépcsők megmászására a gumi hernyótalpnak és az alacsony súlypontnak köszönhetően.

Roppantás: A hidraulikus roppantó óvatosan választja le a darabokat a vasbeton szerkezetről, sokkal precízebben, halkabban, kevesebb rezgéssel és zajjal, mint ha vésőkalapácsot alkalmaznánk.

Vésés: A hidraulikus vésőkalapács felszerelhető különböző vésőszárakkal, hogy felbonthassa a vasbeton szerkezetét, illetve tégla, járólap és egyéb padlóburkolatot távolítson el.

Maródob: A forgó maródob rendkívül termelékeny szerszám árokásáshoz, felület eltávolításhoz, vagy akár kő, beton és fagyott talaj zúzásához.

Szortírozás: A hidraulikus markoló alkalmas különböző bontott törmelékek szétválasztására és a konténerbe helyezésére.

Földmunka: A Husqvarna DXR felszerelhető különböző méretű kanalakkal, számos földmunkához. Képes a lebontott betontörmeléket a konténerbe tölteni.

Lapátolás: A Husqvarna DXR gépek alkalmasak a betondarabok és törmelékek ellapátolására a munkaterületről.